lood en zinkwerkRob Halsema Dak en Gevelbekleding heeft al jaren kijk op daken. Door jarenlange ervaring is er veel kennis in het bedrijf. Het personeel wordt regelmatig bijgeschoold waardoor we prima in staat zijn om alle voortkomende dakwerkzaamheden uit te voeren. Wij zijn een bedrijf met een heldere communicatie en werken met een klein team dat geweldig op elkaar is ingespeeld. Iedereen is allround en een ieder heeft zijn eigen vakbekwaamheid.

Sinds jaar en dag komen wij bij de mensen thuis om de oorzaak van een daklekkage weg te nemen. Wij werken veel voor particulieren en mogen ook een aantal grote- en middelgrote bedrijven en instellingen tot onze vaste klantenkring rekenen.

Liever voorkomen wij lekkage. Dit is mogelijk door op gezette tijden, bijvoorbeeld jaarlijks, een dakinspectie bij u uit te voeren.

Wij leveren uitsluitend kwaliteitswerk en doen dat altijd met de beste materialen. Bij ons kunt u terecht voor de kleine klussen, maar ook voor de grote projecten bent u bij ons aan het juiste adres. In overleg met de klant komt het tot een persoonlijke aanpak van uw gewenste werkzaamheden, waarbij u er zeker van kan zijn dat wij ons aan de met u gemaakte afspraken houden.

Rob Halsema Dak en Gevelbekleding komt graag bij u langs om u te voorzien van vrijblijvende informatie, of een offerte te maken voor de werkzaamheden welke u wenst.

 

 

 

OP AL ONZE WERKZAAMHEDEN ZIJN ONZE ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN VAN TOEPASSING.